Hartwall mukana Lahden Vesijärven suojelutyössä

Hartwallin kumppanuus Lahden Vesijärvisäätiön kanssa jatkuu, ja tänäkin kesänä lahtelaiset voivat huolehtia kotijärven puhtaudesta olutta nauttimalla. Kampanjassa on mukana ennätysmäärä paikallisia ravintoloita. Vesijärvi kaipaa kipeästi petokaloja pitämään pikkukalojen määrän kurissa.
 

Viime kesänä tietyissä lahtelaisravintoloissa nautittiin olutta ja parannettiin samalla Vesijärven tilaa. Yhteistyön tuloksena järveen solahti miltei 1 500 kookasta järvitaimenta ja noin 500 kuhaa. Nyt kampanja palaa entistä suurempana, ja tavoitteena on syksyn tullen istuttaa vielä mittavampi petokalaparvi.

”Lahti on Hartwallin koti, ja kotijärven puhtaudesta huolehtiminen on sydäntämme lähellä. Lisäksi vesi on juomiemme kaikkein tärkein raaka-aine. Yhteistyömme Vesijärvisäätiön kanssa on tuonut loistavia tuloksia, kun pulskia petokaloja laskettiin viime syksynä veteen ennätysmäärä. Viime kesän kampanja oli menestys, ja tuomme sen nyt paikallisten yrittäjien kanssa takaisin”, iloitsee Hartwallin yhteiskuntavastuujohtaja Hanna Sivenius.

Kippis Vesijärvelle!

Kampanja alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu kesän yli. Kampanjan oluena toimii tänä kesänä Lahden Erikois Summer 2020 -olut. Mukana on vielä enemmän ravintoloita kuin viime vuonna. Mukana ovat Ravintola Cheri, Pikku Hanhi, Sataman Terassi Arla, Ace Corner, Ravintola Lokki, Tirra-Torvi ja Aitio Kesäterassi Lahen Tori. Lisäksi mukana Vesijärveä tukemassa ovat Lahden seudun K-Citymarket-ruokakaupat Karisma, Laune ja Paavola.

”Olemme todella iloisia siitä, että lahtelaiset yrittäjät ovat lähteneet innolla mukaan kampanjaan, ja että aikuisilla lahtelaisilla on mahdollisuus osallistua! Järven tila on parantunut vuosi vuodelta, mutta tehtävää vielä riittää. Syksyllä on suunnitelmissa istuttaa komea kuhaparvi Vesijärveen”, summaa Vesijärvisäätiön ohjelmajohtaja Heikki Mäkinen.

Järvi kaipaa kipeästi petokaloja. Vesistön kunnon kannalta eläinplanktonin määrä on erittäin tärkeä, sillä se pitää levät aisoissa. Pikkukalat kuitenkin syövät ravinnokseen eläinplanktonia, ja siksi on tärkeää että järvessä on myös tarpeeksi petokaloja syömässä pikkukaloja. 

Mukana Lahdessa
Ravintolat: Ravintola Cheri, Pikku Hanhi, Sataman Terassi Arla, Ace Corner, Ravintola Lokki, Tirra-Torvi ja Aitio Kesäterassi Lahen Tori.

K-Citymarketit: Karisma, Laune ja Paavola.

HARTWALL

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Hartwallilaisia on yhteensä 630, ja panimoala työllistää Suomessa välillisesti 26 000 ihmistä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Kehitämme uusia ideoita sidosryhmiemme kanssa – janoamme menestystä yhdessä.

Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

www.hartwall.fi

Post Author: admin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.