Rentoudu lomalla – 5 parasta löhöpaikkaa

Rentoudu lomalla - 5 parasta löhöpaikkaa

Kesälomakausi on käynnissä! Lomalla on tärkeintä rentoutua sekä ladata akkuja aurinkoenergialla. Poimi vinkit oman laiskanlinnasi luomiseen sekä arjesta irrottautumiseen.

1. Istahda mukavalle puutarhatuolille

Mukavia puutarhatuoleja löytyy joka lähtöön aina leppoisista nojatuoleista kepeihin kansituoleihin. Olipa sinulla sitten tilava terassi tai pieni parveke, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Puutarhatuoleja on helppoa liikutella paikasta toiseen, vaikkapa terassilta omenapuun varjoon tai kesämökin kuistilta laiturille – Missä milloinkin tahdotkaan istuskella! Sijoita puutarhatuolisi kaveriksi kätevä rahi, jonka päällä voit lepuuttaa jalkojasi. Rahi toimii myös näppäränä laskutilana pienelle purtavalle. Tai hanki tilava puutarhapöytä, jonka ääressä onnistuu myös ruokailu.

Hillerstorp Nydala aurinkotuoli

2. Paistattele päivää aurinkotuolissa

Innokkaimmat auringonpalvojat paistattelevat kesäpäivää tietenkin aurinkotuolissa! Näppärät ja keveät aurinkotuolit sopivat hyvin monen kokoisiin ulkotiloihin – Niin parvekkeelle, terassin laidalle kuin pihanurmelle. Aurinkotuolissa lekottelet mukavasti lämmöstä nauttien, sillä tuolin saa säädettyä helposti haluttuun asentoon – Voit joko istua tai makoilla!

Tutustu ihaniin aurinkosänkyihin.

3. Luo ylellinen laiskanlinna aurinkosängyllä

Ylelliset aurinkosängyt ovat nousseet kesäpihojen suosikkikalusteiksi! Tätä ihastuttavaa kalustetta voit käyttää niin sohvana kuin nimensä veroisesti sänkynäkin. Pyöräytät vain levitysosan ulos, jolloin sohvasi muuntautuu muhkean mukavaksi aurinkovuoteeksi.

Aurinkosängyssä on tilaa loikoilla vaikkapa koko perheen voimin. Näyttävässä aurinkopesässäsi otat huoletta päivätorkutkin alas laskettavan aurinkosuojan ansiosta, joka suojaa myös pieniltä sadekuuroilta!

Hillerstorp Droppen riippukeinu jalustalla

4. Riippukeinut ja -matot kuuluvat kesään

Onko mitään parempaa kuin keinutella kuunnellen kesän ääniä? Riippumatot ja riippukeinut takaavat mukavan oleilun sekä rentoutumisen!

Puiden väliin ripustettu riippumatto on ehdottomasti mökkipihan vakiovaruste, joka kutsuu loikoilemaan hyvä kirja kaverinasi. Jämäkällä jalustalla varustettu riippukeinu puolestaan on helppoa sijoittaa minne vain: pihaan, parvekkeelle tai patiolle. Useimmat riippukeinut ovat myös todella helppohoitoisia. Valitse sinulle mieluisin – valinnanvaraa nimittäin löytyy niin tyylin kuin materiaalienkin suhteen aina polyrottinkisista kudottuihin!

Hillerstorp Fyrsnäs sohva

5. Luo pihaasi toinen olohuone säänkestävällä ulkosohvalla

Säänkestävällä ja kauniilla ulkosohvalla taiot terassille tai parvekkeellesi toisen olohuoneen, missä Suomen suvesta nauttiminen on maksimoitu.

Sohvaryhmän äärelle voit kattaa niin aamiaisen, päiväkahvit kuin grilliherkutkin. Ulkosohvalle on myös ihana heittäytyä selälleen, sulkea silmät ja vain nauttia kesäpäivien huolettomuudesta.

Maksimoi mukavuus pehmoisilla tekstiileillä

Löhöpaikastasi entistäkin paremman teet pehmoisilla tekstiileillätyynyillätorkkupeitoilla sekä ulkokäyttöön soveltuvilla terassimatoilla.

Illan viiletessä torkkupeittoon on ihana käärityä. Se onkin varsin tarpeellinen Suomen vaihtelevassa kesäsäässä. Terassimatoilla puolestaan tuot sisustuksellisuutta myös ulkotiloihin. Helposti vaihdettavilla tekstiileillä saat siis viimeisen silauksen kesäiseen laiskanlinnaasi!

Hillerstorp Hampton oleskeluryhmä

IDEOITA ARJESTA IRROTTAUTUMISEEN JA RENTOUTUMISEEN

  • Vietä aikaa luonnossa
  • Istahda ihastelemaan kaunista kesämaisemaa
  • Unohda aikataulut ja suorittaminen
  • Hiljennä piippaileva älypuhelin
  • Uppoudu hyvän kirjan pariin
  • Sulje silmäsi ja kuuntele kesän ääniä, kuten laineiden liplatusta ja linnunlaulua
  • Pulahda iltauinnille virkistävään järvi- tai meriveteen
  • Vietä mukavaa aikaa perheen sekä ystävien kanssa

Linkit

Post Author: admin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.