Maailman suurinta järvialuetta markkinoidaan maailmalle sykähdyttävällä videolla

Järvi-Suomen monipuolisesta luonnon, vesistöjen ja kaupunkikulttuurin yhdistelmästä on julkaistu uusi matkailullinen, virtuaalinen inspiraatiovideo ”4 seasons in Lakeland”. Suomen ollessa jo kolmatta vuotta peräkkäin maailman onnellisin maa, haluttiin myös Järvi-Suomen videolla nostattaa alueiden onnellisuustekijöitä.

– Korostamme videolla alueidemme yhteisiä vahvuuksia. On mahtavaa, kuinka yhteistyö kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa ei katso maakuntarajoja. Lakeland Finland -suuralueen hyvän yhteistyön tavoitteena on tehdä matkailualueitamme tunnetuksi ulkomailla ja nyt julkaistu video on todiste alueidemme saumattomasta yhteistyöstä. Suurkiitokset myös videon kuvaukset mahdollistaneille yrityksille, Anu Huusko Lakeland Finland Visit Lahdesta kommentoi.

Videolla väristyksiä aiheuttavat laajat vesistöalueet aktiviteetteineen, upeat kansallispuistot ja puhdas luonto. Ihastusta videon myötä tarjoavat myös mökkeily, uniikit majoituskohteet, saunat, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri.

– Unohtamatta eri alueidemme tunnistettavia elementtejä! Videolla käydään esimerkiksi Muumimuseossa ja Olavinlinnassa, tutustutaan Alvar Aallon arkkitehtuuriin, Iittalan lasinpuhallukseen sekä Lehmonkärjen ympäristöön. Matkailijan on helppo ottaa alueemme tarjonta haltuun muun muassa erilaisten kiertomatkojen avulla. Ja saapa video kyllä suomalaisenkin huokaamaan ihastuksesta, Maisa Häkkinen Visit Saimaasta toteaa.

Alun perin Tokion kesäolympialaisten yhteyteen kohonneeseen, Business Finlandin ja Metsä Groupin toteuttamaan Metsä-paviljonkiin kuvattu video on katsottavissa matkailualueiden Youtube-tileillä ja Visit Finland käyttää sitä myös omassa markkinoinnissaan. Videota on tarkoitus esittää myös esimerkiksi syyskuussa Yhdysvaltoihin suuntautuvan PR-kampanjan yhteydessä.

– Kansainvälisillä markkinoilla Järvi-Suomi esittäytyy yhteisen Lakeland – The Heart of Finland -brändin alla. Järvi-Suomi on maailman suurimpia järvialueita, jonka yhteisenä visiona on, että Järvi-Suomi on tulevaisuudessa maailman kiinnostavin järvialue, vetovoimainen ja tunnettu ympärivuotinen rentouttavan loman kohde. Vaikka ajat ovat vaikeat, uskomme vakaasti kansainvälisen matkailun elpymiseen. Markkinointia ei saa lopettaa, jotta emme alueena unohdu, Mari Saloniemi Visit Tampereelta kertoo.

”4 seasons in Lakeland” -videon kuvaukset on tehty viiden maakunnan matkailuorganisaatioiden, Visit Hämeen, Visit Jyväskylän, Visit Lahden, Visit Tampereen ja Visit Saimaan, yhteistyönä.

Katso video: Youtube Visit Lahti

Matkailualueiden verkkosivut: Visit LahtiVisit HämeVisit JyväskyläVisit TampereVisit Saimaa.

Päijänne, Asikkala. (Kuva: Janne Käyhkö)

Post Author: Toimittaja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.